Başkale\' Belediyesinde Başkale ye düğün salonu.

Haberi Paylaş

Tarih: 27 Haziran 2022 01:40

Başkale' Belediyesinde Başkale ye düğün salonu.

Başkale' Belediyesinde Başkale ye düğün salonu.

Başkale Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürürken, öte yandan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için yatırımlar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda belediye tarafından, ilçeye modern bir düğün ve toplantı salonu kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Başkale Belediyesi, ilçe genelinde yapmış olduğu yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor.  İlçe genelindeki yatırım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren ilçe belediyesi, modern düğün ve toplantı salonu yapımı için kolları sıvadı.

Başkale ilçesi sakinleri sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabilecekleri modern bir düğün salonuna kavuşuyor. Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, ilçeye modern bir düğün ve toplantı salonu kazandıracaklarını ifade etti.

İlçenin daha da gelişmesi için çabaladıklarını belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Solak, hayata geçirecekleri modern bir düğün ve toplantı salonu ile ilçenin önemli bir ihtiyacını daha gidereceklerini söyledi. Solak, Başkale Millet Bahçesi ve Mesire Alanı'nda bin 350 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan modern bir düğün ve toplantı salonunun gerek kapalı alanda gerekse açık alanda ilçenin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğini vurguladı.

İlçelerine sosyal kültürel faaliyetlerde ve düğünlerde kullanabilecekleri modern bir salon kazandırılacağı için memnun olduklarını belirten ilçe halkı ise, Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak'a teşekkür etti. İlçenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan projenin yıl içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL