Başkale’de Pancar toplarken kaybolan kadın bulundu

Haberi Paylaş

Tarih: 12 Mayıs 2022 08:48

Başkale’de Pancar toplarken kaybolan kadın bulundu

Başkale’de Pancar toplarken kaybolan kadın bulundu

Başkale ilçesinde pancar toplamak için gittiği dağda kaybolan 62 yaşındaki Fatma İlhan Jandarma ekiplerince bulundu.

 Başkale İlçesi bağlı ve ilçeye 30 kilometre uzaklıkta bulunan Budak Mahallesinde köylülerle dün saat 10’da sularında köylülerle beraber pancar toplamaya giden 62 yaşındaki Fatma İlhan isimli kadın akşam saat 16.00’da buluşma yerine gelmedi.

 Edinilen bilgilere göre, pancar topladığı yerden arkadaşları tarafında bölgede aranmasına rağmen bulunamadı. Köylülere haber verilmesi üzerine kendi imkânları ile bir süre kadını arayan arkadaşları ve köylüler, Fatma İlhan’ı bulamayınca çareyi Jandarmayı aramada buldu. Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı Aşağı Çaldıran Karakolu Komutanlığına bağlı Jandarma ekipleri ve güvenlik korucuları, iz takip köpeği ve drone destekli sabaha kadar yaptığı çalışmalar neticesinde Fatma İlhan’ı Aşağı çaldıran Mahallesi Ağıl Mezrası kırsalında buldu. Çalışmalara AFAD ekipleri de destek verdi.

 Jandarma ekipleri ile karşılaşan Fatma İlhan, gözyaşlarına boğularak Jandarmadan su istedi. At sırtında kendi köyüne getirilen İlhan 112 Sağlık ekiplerince yapılan sağlık kontrollerinin ardından durumunun iyi olduğu belirtildi.


Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale’de Pancar toplarken kaybolan kadın bulundu
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL