\'Ben Olsaydım\' Temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı

Haberi Paylaş

Tarih: 08 Nisan 2022 02:18

'Ben Olsaydım' Temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı

'Ben Olsaydım' Temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı

Başkale ilçesinde Kaymakamlık ve Belediyenin desteği ile ilçe sağlık müdürlüğü tarafından organize edilen “ben olsaydım” temalı çalıştay düzenlendi.

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün 81 ilde başlatmış olduğu uyuşturucu, alkol, tütün ve davranışsal bağımlılık konularına yönelik genel durum ve değerlendirmelerin “Ben Olsaydım” temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı, İlçe Sağlık Müdürlüğümüz koordinesinde Kaymakamlık ve Belediyenin desteği ile gerçekleştirildi

Başkale Anadolu Lisesi Konferans salonunda gerçekleştirilen çalışta ya ilgili Kamu kurum yetkilileri ile STK temsilcileri katıldı. Bağımlılıkla mücadelenin değerlendirildiği çalıştay, Başkale İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde Doktor Ümran İriş’in moderatörlüğünde katılımcıların sunumu ile başlayıp katılımcıların görüş ve önerileri ile devam etti.

Bağımlılıkla mücadele çerçevesinde sorun ve çözüm önerilerinin konuşulduğu, 2022 yılı ve sonrasını kapsayacak eylem planlarının temellerini oluşturacak verilerin elde edildiği çalıştay, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • 'Ben Olsaydım' Temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı
  • 'Ben Olsaydım' Temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL