Başkale de Masa tenisinde kupalar sahiplerini buldu

Haberi Paylaş

Tarih: 01 Nisan 2022 02:50

Başkale de Masa tenisinde kupalar sahiplerini buldu

Başkale de Masa tenisinde kupalar sahiplerini buldu

Başkale İlçesinde düzenlenen "Ortaokullar Arası Masa Tenisi" turnuvası sona erdi. Turnuva sonunda dereceye girenler takımlara ödülleri verildi.

Başkale’de düzenlenen “Ortaokullar Arası Masa Tenisi” turnuvası sona erdi. Turnuva sonunda dereceye girenler takımlara ödülleri verildi.

Başkale Belediyesi organizesinde Başkale’de okullar arası masa tenisi turnuvası yapıldı.

Başkale Kapalı Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya 11 takım 33 öğrenci katıldı. Farklı kategorilerde yapılan masa tenisi turnuvasında sporcular dereceye girebilmek için rakipleriyle kıyasıya mücadele etti.

Takım oyunlarında Fatih Ortaokulu, bireysel mücadelede ise Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Güneş Çafri şampiyon olduğu turnuvanın finalini Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Bozkurt ile çok sayıda taraftar izledi.

Başkale Kapalı Spor Salonu’nun tribünlerinin tamamını dolduran öğrenciler renkli görüntüler oluşturdu.

Kupa töreni öncesi konuşan Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, bu tür spor etkinliklerin devam edeceğini belirterek, “Okullar arası masa tenisi turnuvası büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışan öğrencilerimiz güzel mücadele ederken tribünde onları destekleyen öğrenciler ise büyük heyecan yaşadı. Bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederim, öğrencilerimize başarılar dilerim ”dedi.

Turnuva sonunda İlçe Kaymakamı Asım Solak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veysel Bozkurt dereceye girenlere kupa ve madalya takdim ederek tebrik etti.

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale de Masa tenisinde kupalar sahiplerini buldu
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SPOR