Başkan Vekilli Asım Solak ilçedeki yatırımları inceledi

Haberi Paylaş

Tarih: 16 Eylül 2021 09:43

Başkan Vekilli Asım Solak ilçedeki yatırımları inceledi

Başkan Vekilli Asım Solak ilçedeki yatırımları inceledi

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Asım SOLAK, ilçedeki yatırımları ve yolları kilitli parke taşı yapılan Aşalan ve Aşağı Batkan mahallelerinde inceleme ve denetimlerde bulundu.

 

Başkale Belediyesi tarafından ilçede yapılan yatırımların inşaat çalışmaları ve kırsal mahallelerde sokaklarda yapılan kilitli parke taşı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 

İlçede devam eden yatırım ve çalışmalarda inceleme ve denetimlerde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, Birim Müdürleri ve Teknik Personellerle birlikte Aşalan ve Aşağı Batkan Mahallesini ziyaret etti.

 

Aşalan ve Aşağı Batkan Mahallelerinde devam eden kilitli parke taşı çalışmaları hakkında Fen İşleri Müdürlüğü teknik personellerinden bilgi alan Solak, cadde boyunca yapılan çalışmalarda denetimlerde bulundu.

 

İlçede devam eden yatırım alanlarında incelemelerde bulunan Başkan Vekili Asım Solak, Belediye Hizmet Binası ve Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonu’nun inşaat alanlarında incelemelerde bulunarak teknik ekip ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkan Vekilli Asım Solak ilçedeki yatırımları inceledi
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL