Başkale’de Dünya Kadınlar Günü etkinliği

Haberi Paylaş

Tarih: 08 Mart 2021 09:22

Başkale’de Dünya Kadınlar Günü etkinliği

Başkale'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, ilçede ikamet eden 82 yaşındaki Hayat Fidan’ı evinde ziyaret ederek, kadınlar gününü kutladı.

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak,8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 82 yaşındaki Hayat Fidan’a sürpriz yaprak evinde kendisini ziyaret etti. Kadınlar günü dolayısıyla yapılan ziyarette Hayat Fidan’a beraberinde götürdüğü hediyeyi takdim etti.


8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Başkale Kaymakamlığı ve Başkale Belediyesi tarafından bir etkinlik de düzenlendi.Başkale Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak’ın eşi Esra Solak, kurum müdürlerinin eşleri ve Başkaleli kadınlar katıldı.Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak’ın eşi Esra Solak hanımefendi tüm kadınların kadınlar gününü kutladı.


Psikolog Şenay Uçun Çetin ve Başkale Belediyesi’nde Sosyolog Sezgin Sadak Baynal tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü  “Kadının kendini değerli hissetmesi” konulu konferans düzenlendi. Konferansın ardından Başkale Halk Eğitim Merkezi müzik öğretmenleri tarafından kadınlara müzik dinletisi yapıldı.


Başkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hafize Selimoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Başkaleli kadınlara karanfil dağıttı. 

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale’de Dünya Kadınlar Günü etkinliği
  • Başkale’de Dünya Kadınlar Günü etkinliği
  • Başkale’de Dünya Kadınlar Günü etkinliği
  • Başkale’de Dünya Kadınlar Günü etkinliği
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL