Kaymakam Solak Başkanlığında Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Haberi Paylaş

Tarih: 11 Şubat 2021 11:19

Kaymakam Solak Başkanlığında Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Kaymakam Solak Başkanlığında Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım SOLAK başkanlığında Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapılan toplantıya kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaymakam Solak, toplantıda yaptığı konuşma da; halkımıza daha iyi hizmet verebilmek, ilçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını ilk elden dinlemek,  COVİD-19 aşısı konusunda bilgilendirme yapmak için toplandıklarını belirterek, “Muhtar köyde, mahallede önderlik yapan, iyi şeyler için halkın önünü açan kişidir. 

Yani devletin temsilcisi ve aynı zamanda halkında temsilcisidir. Bu anlamda muhtarların, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rolleri vardır” dedi.

Kaymakam Solak, konuşmasında ayrıca tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü ile mücadelede muhtarlarımızın sorumluluklarını yerine getirmesi, vatandaşlarımıza gerekli uyarıları yapması, amirlerimiz ile sürekli irtibat halinde olmalarını ve aşılama konusunda yardımcı olması konusunda hassasiyet göstermeleri gerektiğini söyledi.


Toplantıda kurum amirleri kurumların yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirme yapmasının ardından muhtarlarımızın taleplerini dinleyen Kaymakam Solak muhtarların sorularını tek tek cevaplandırdı.

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Kaymakam Solak Başkanlığında Muhtarlar Toplantısı Yapıldı
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL