Köy çocuklarını ısıtan yardım

Haberi Paylaş

Tarih: 18 Ocak 2021 15:07

Köy çocuklarını ısıtan yardım

Hayırsever bir iş adamı tarafından Van’ın Başkale İlçesine gönderilen 200 adet kışlık bot ve 200 adet kışlık mont, kışın üşümemeleri için köy çocuklarına dağıtıldı.

İstanbul’da ikamet eden hayırsever işadamı Hasan Atasoy Van’ın Başkale İlçesine kışlık ayakkabı ve montları olmayan çocuklar için aldığı kışlık bot ve botları ilçeye gönderdi.  23 Şubat 2020’de Başkale ilçesinde meydana gelen depremde evleri yıkılan ve konteynerde yaşayan depremzede çocuklara ulaştırıldı.

Özpınar mahallesi konteyner kentte mahalle muhtarı Cezmi Arslan tarafından ayakkabı numaraları tespit edilen 200 çocuğa kışlık bot giydirildi.  Yine aynı hayırsever iş adamı tarafından gönderilen 200 adet kışlık mont, ilçeye bağlı Yukarı Darıca ve Aşağı Darıca mahallelerinde tespit edilen ve kışlık montları olmayan çocuklara ulaştırıldı.

Çocuklara gönderilen kışlık bot ve ayakkabılar mahalleye ulaştırılırken, çocuklar da yeni giyim malzemelerine sahip oldukları için büyük bir mutluluk yaşadı. Ayakkabı ve montlarını giyen çocuklar kendilerine yapılan yardımdan dolayı hayırsever işadamına teşekkür etti.

Konteyner kentte yaşadıklarını belirten Özpınar Mahalle Muhtarı Cezmi Arslan da hayırsever işadamına teşekkür ederek, “çocuklarımıza ayakkabı gönderen hayırsevere çok teşekkür ediyorum. Bu kışta çocukları düşündüğü için çok teşekkür ederim. Çok makbule geçti. Allah kendilerinden razı olsun. Kendi adıma ve köyüm adına kendisine çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Köy çocuklarını ısıtan yardım
  • Köy çocuklarını ısıtan yardım
  • Köy çocuklarını ısıtan yardım
  • Köy çocuklarını ısıtan yardım
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL