Başkale Kaymakamı Solak, \"Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü”ne layık görüldü

Haberi Paylaş

Tarih: 12 Ocak 2021 15:06

Başkale Kaymakamı Solak, "Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü”ne layık görüldü

Türk İdareciler Derneği tarafından Başarılı İdareci Merhum Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü’ne layık görülen ve yılın kaymakamı seçilen Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, ödülünü Ankara’da düzenlenen törende aldı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, “Bu ödüle layık görülmemde; başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Türk İdareciler Derneği Genel Başkanı Saffet Arıkan Bedük ve yönetim üyelerine şükranlarımı sunarım. Ayrıca Başkale’deki tüm çalışma arkadaşlarıma fedakâr çalışmalarından ötürü teşekkür ederim” dedi.


Türk İdareciler Derneği tarafından seçilen yılın idarecilerine İçişleri Bakanlığı’nda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla düzenlenen törende ödülleri verildi. 


ÖDÜLÜNÜ İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU’NUN ELLİNDEN ALDI


Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, 2020 Yılı Üstün Başarı Meslek Ödülü’nü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı ödül töreninde aldı. 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla Ankara’da yapılan ödül törenine katılan ve ödülünü İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun elinden alan Kaymakam Solak, “Merhum Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülünü, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun elinden alma şerefini yaşadım. Bana bu onur ve gururu yaşatan başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere, Bakan Yardımcılarına ve Bakanlık yetkililerine, Türk İdareciler Derneği Genel Başkanı Sayın Saffet Arıkan Bedük’e, Van Valimiz Sayın Mehmet Emin Bilmez’e ve seçici kurul üyelerine ayrı ayrı minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

 

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale Kaymakamı Solak, "Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü”ne layık görüldü
  • Başkale Kaymakamı Solak, "Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü”ne layık görüldü
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL