Kaymakamı Asım SOLAK şehit ailesini ziyaret etti

Haberi Paylaş

Tarih: 16 Temmuz 2020 01:51

Kaymakamı Asım SOLAK şehit ailesini ziyaret etti

Kaymakamı Asım SOLAK şehit ailesini ziyaret etti

Başkale de şehit ailesi ziyaret edildi Kaymakam ve Belediye Başkan V. Asım SOLAK,ve beraberindeki heyet  şehit Naim Abi’nin kabristanı ve ailesini ziyaret etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Haftası nedeniyle Başkale Kaymakamlığı'nca düzenlenen etkinlikler kapsamında, 1994 yılında Ağrı Tendürek bölgesinde vatani görevini yaparken şehit olan 2 çocuk babası Naim Abi’nin Başkale ilçesinde bulunan kabristanı ziyaret edildi.

Daha sonra şehidin evine geçen Kaymakam Asım Solak, şehidin annesi Fedile Abi ile kardeşleri ile görüşerek devletin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu söyledi. Abi ailesi de ziyaretten dolayı Kaymakam Solak’a teşekkür etti. Kaymakamımız beraberinde götürdüğü oyuncakları şehidin kardeşlerinin çocuklarına hediye etti.

Ziyarette, Başkale 6. Hudut Tugay Komutanı Piyade Albay İlker Ertuğrul, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Kacatürk, Başkale Jandarma Komando Tabur Komutanı Binbaşı Bahtiyar Ekinci ve kurum müdürleri de bulundu.

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Kaymakamı Asım SOLAK şehit ailesini ziyaret etti
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL