Başkale Millet Bahçesi\'nin Sulama Alt Yapısı Güçlendiriliyor

Haberi Paylaş

Tarih: 16 Haziran 2020 09:28

Başkale Millet Bahçesi'nin Sulama Alt Yapısı Güçlendiriliyor

Başkale Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan Başkale Millet Bahçesi’nin sulama ihtiyacını karşılayacak olan 105 tonluk su deposu ile sulama alt yapısı güçlendiriliyor.

Başkale Belediyesi tarafından Tepebaşı Mahallesinde 2017 yılında inşa edilen ve ilçenin gözde projelerinden biri olan Başkale Millet Bahçesi’nin sulama ihtiyacını karşılayacak olan 105 tonluk su deposu ile sulama alt yapısı güçlendiriliyor.


Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan su deposunun betonu döküldü. Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Dere, sulama deposunun inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.


Başkale Millet Bahçesi, çocuk oyun grubu, bisiklet ve yürüyüş yolu, kamelya barbeküleriyle ve yeşil alanıyla Başkale halkının nefes aldığı özellikle hafta sonları aileleriyle güzel vakit geçirdiği mekânlarından biri haline geldi.


Park ve Bahçeler Müdürlüğünce daha önce gerekli peyzaj çalışmaları ve sulama fıskiyelerinin yerleştirildiği millet bahçesi, yapılan 105 tonluk sulama deposu ile sulama alt yapısı daha güçlü hale getirilecek. 












Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale Millet Bahçesi'nin Sulama Alt Yapısı Güçlendiriliyor
  • Başkale Millet Bahçesi'nin Sulama Alt Yapısı Güçlendiriliyor
  • Başkale Millet Bahçesi'nin Sulama Alt Yapısı Güçlendiriliyor
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL