Başkale’de LGS Sınavı Öncesi Toplantı Yapıldı

Haberi Paylaş

Tarih: 15 Haziran 2020 10:49

Başkale’de LGS Sınavı Öncesi Toplantı Yapıldı

Başkale’de 20 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Liselere Giriş Sınavı (LGS ) öncesi alınacak tedbirler masaya yatırıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara başkanlığında Başkale Yatılı Bölge Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Şube Müdürleri Cüneyt Yaman,  Ramazan Kızıltaş ile okul müdürleri ve sınavda görev alacak öğretmenler katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Müdür Kemal Özkara, LGS öncesi Covid-19 pandemi sürecinin tüm hassasiyetleri gözetilerek Milli Eğitim Bakanlığı'nın sınav uygulama talimatları doğrultusunda yapılacağını bildirdi. Sınavda gerekli olan hijyen kitlerinin yanı maske ve dezenfektanların İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm okullara dağıtılacağını ifade eden Özkara, öğrencilerin sağlıklı bir şekilde sınava katılmalarını sağlamak adına tüm hazırlıkları yaptıklarını ifade etti. Şube müdürleri de Başkale’deki LGS Sınavı hazırlık çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.


LGS gündemli toplantı; katılımcıların sınav uygulamasına dair iş ve işlemler ile ilgili olarak gelen soruların cevaplanması ile son buldu.



 

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale’de LGS Sınavı Öncesi Toplantı Yapıldı
  • Başkale’de LGS Sınavı Öncesi Toplantı Yapıldı
  • Başkale’de LGS Sınavı Öncesi Toplantı Yapıldı
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

EĞİTİM