Başkale’de Çocuklara 23 Nisan Sürprizi

Haberi Paylaş

Tarih: 23 Nisan 2020 09:30

Başkale’de Çocuklara 23 Nisan Sürprizi

Başkale İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçedeki şehit çocuklarına yapılan ziyaretlerle bayramları kutlandı. Başkale İlçesinde 23 Nisan’da doğan Nurullah Çevik ve Büşra Diker’e Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl kutlamaların yapılmadığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı’nda çocuklar evlerinde kutlama yaptı. Başkale İlçesinde 23 Nisan nedeniyle vefa sosyal destek ekiplerince evlere ziyaretler yapıldı. Ekipler, Türk bayrakları ve şehit çocukları için hazırlanan hediyelerle birlikte ilçedeki şehitlerin evlerine giderek 23 Nisan bayramlarını kutladı.


İlçeye bağlı Hafiziye mahallesinde ikamet eden ve 23 Nisan’da doğan 12 yaşındaki Nurullah Çevik ve Yenimahalle’de ikamet eden 11 yaşındaki Büşra Diker’e doğum günü pastası yaptırılarak doğum günü sürprizi yapıldı. İlk defa doğum günlerini kutlayan çocuklar çok mutlu oldu.


Pastanın üzerindeki mumlara üfleyen çocuklar, kendileri için böyle bir sürpriz hazırlandığı için İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak’a teşekkür ettiler. 

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale’de Çocuklara 23 Nisan Sürprizi
  • Başkale’de Çocuklara 23 Nisan Sürprizi
  • Başkale’de Çocuklara 23 Nisan Sürprizi
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL