Başkale\'de Yaşlıların ihtiyaçları karşılanıyor

Haberi Paylaş

Tarih: 24 Mart 2020 04:08

Başkale'de Yaşlıların ihtiyaçları karşılanıyor

Başkale'de Yaşlıların ihtiyaçları karşılanıyor

Başkale İlçesinde Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfınca kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu (VSDG) ekipleri, yeni tip Korona Virüs (Kovid-19) nedeniyle sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Evden çıkamayan 65 yaş üstündeki vatandaşların günlük ihtiyaçları için ekip kuran Başkale Kaymakamlığı ve Başkale Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını temin ederek sahiplerine ulaştırıyor.

Kaymakamlık vefa sosyal desek grubuna gelen ihbarlar doğrultusunda ve evde tek yaşayan 65 yaş üstü yaşlıların ihtiyaçları belirleniyor. Başkale Kaymakamlığı, Başkale Belediyesi, Başkale Devlet Hastanesi sağlık bakım hizmeti ekipleri, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yaşlılara ulaşıyor.

İlçe merkezinde ikamet eden ve bulundukları ikametten dışarı çıkamayan yaşlılara ihtiyaç malzemeleri hazırlanarak eve bırakılıyor. Başkale Devlet Hastanesi evde sağlık bakım hizmetlerine bağlı doktor ve sağlık ekipleri, yaşlıları sağlık kontrollerini yaptı.

Örencik Mahallesinde ikamet eden ve 65 yaş üstü olan Mustafa Baydar isimli vatandaş, devletin kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.

 

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale'de Yaşlıların ihtiyaçları karşılanıyor
  • Başkale'de Yaşlıların ihtiyaçları karşılanıyor
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL