Başkale de Kaçak göçmen donarak öldü

Haberi Paylaş

Tarih: 25 Aralık 2019 06:57

Başkale de Kaçak göçmen donarak öldü

Başkale de kaçak göçmen donarak öldü

Başkale ilçesine bağlı Kaşkol mahallesinde, Türkiye’ye kaçak yollarla girmeye çalışan ve donarak öldüğü tespit edilen düzensiz göçmene ait bir erkek cesedi bulundu.

 


Başkale ilçesine bağlı İran sınırında bulunan Kaşkol mevkiinde Yiğit Dağı eteğinde, Türkiye’ye kaçak yollarla girmeye çalışan düzensiz göçmene ait olduğu belirlenen bir erkek cesedi bulundu.


 Yapılan ilk incelemede, düzensiz göçmenin, sıfırın altına düşen soğuk havada donarak öldüğü tespit edildi.

Başkale ilçesinde, Hudut Kartalları ve Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan devriyede İran sınırındaki Kaşkol ve Böğrüpek mahallelerinde 1 erkek cesedi bulundu. Kaşkol Mahallesi Yiğit Dağı mevkiinde sınırda bulunan cesedin, 25 yaşlarında Nijeryalı bir göçmene ait olduğu belirlendi. Yapılan incelemede göçmenin sıfırın altına inen soğuk havada donarak hayatını kaybettiği belirlendi. Düzensiz göçmenin cesedi, Başkale Devlet Hastanesi’nde yapılan incelemesinin ardından Van Adli Tıp kurumuna gönderildi.

 Başkale ilçesine bağlı Kaşkol Mahallesinde son bir haftada 3 erkek cesedi bulundu. Sınırda cesetleri bulunan 3 kişinin de Türkiye’ye kaçak yollardan girmeye çalışan düzensiz göçmenler olduğu tespit edildi. 

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale de Kaçak göçmen donarak öldü
  • Başkale de Kaçak göçmen donarak öldü
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL