Vali Bilmez’den Başarılı Sporculara Ödül

Haberi Paylaş

Tarih: 11 Aralık 2019 02:45

Vali Bilmez’den Başarılı Sporculara Ödül

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Atletizm Türkiye Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olan Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atletizm takımını ödüllendirdi.

Sakarya’da gerçekleştirilen U16-U18 kulüpler arası Atletizm Türkiye şampiyonalarında derece elde eden Kızlar U16 takımını Büyükşehir Belediyesinde kabul eden Vali Bilmez, sporcuları altın ile ödüllendirdi. Sporcular da aldıkları üçüncülük kupasını Vali Bilmez’e takdim etti.


Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, sporcu kızları antrenörlerini başarıdan dolayı tebrik etti.


Kızlardan başarı hikâyelerini dinleyen Vali Bilmez, “Bizim amacımız insanlarımızın sağlıklı bir yaşam için spor yapmalarını sağlamaktır. Bunu da mahallerde spor yapılabilecek alanlar oluşturmakla başarabiliriz. Bu sayede de yetenekli çocuklarımızı keşfetmiş oluruz” dedi.


Sporculardan kendilerini her alanda geliştirmelerini isteyen Vali Bilmez, konuşmasını şu ifadeleri kullandı:


“Özellikle sporcu kesiminin kitap okuması, ailesi ve arkadaşlarıyla da iyi ilişkiler kurması gerekir. Bizler sadece kendimizi işimize verirsek, işimizde başarılı olabiliriz. Ancak bu sefer de sosyal hayatta başarısız olabiliriz. O yüzden kendimizi hem işimize vereceğiz, hemde sosyal yaşantıda geri bırakmayacağız. Onun için bölgemizi de kültürümüzü de bileceğiz. Spor alanında da kendimizi geliştireceğiz. Eğer sizler başarılı birey olursanız, sizden sonraki kız çocuklarının da önünü açmış olursunuz. Ben tekrar sizleri tebrik ediyorum. Sizlere, hocalarınıza ve özellikle de anne-babalarınıza teşekkür ediyorum.”


Vali Mehmet Emin Bilmez, sporcularla fotoğraf çektirerek programını tamamladı.

Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

VAN HABER