Başkale’de Esnafın İsteği Yerine Getirildi

Haberi Paylaş

Tarih: 27 Eylül 2019 06:48

Başkale’de Esnafın İsteği Yerine Getirildi

Başkale Belediyesi ilçede startını verdiği kaldırım yenileme ve dekoratif ışıklandırma çalışmalarının yerinde inceleyen Başkale Belediye Başkanı Erkan Acar, esnafın talebinin yerine getirildiğini belirtti.

Başkale ilçe merkezi Mahmut Ertuş Caddesi, Kadir Saruhan Caddesi, İskender Ertuş Caddesi, Şehit Kerim Aydın Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi esnaflardan gelen talep üzerine fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından başlatılan kaldırım yenileme ve dekoratif ışıklandırma çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Erkan Acar çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye meclis üyeleri ile birlikte çarşı merkezinde gezen Başkan Acar, esnafların taleplerini dinledi.


2 ay sonra Başkale'nin çehresinin değişeceğini belirten Acar, “ilçemizde esnafımızla hem seçim öncesi hem de seçim sonrası yaptığımız görüşmelerde kaldırımların yapılması yönünde yoğun talepler vardı. Fen İşlerine bağlı arkadaşlar gerekli teknik incelemeleri yaptılar. Arkadaşlarımız çalışmalara başladılar. 2 ay sürecek çalışma ile ilçemiz daha modern ve güzel bir görünüme kavuşacaktır. caddelerde sağlı sollu kaldırım ve dekoratif ışıklandırma, orta refüj, ağaçlandırma ve yeşillendirme olacak şekilde tamamlayacağız. Esnafımız mağdur olmaması için seri bir şekilde çalışıyoruz. İlçemize hayırlı olsun dedi.


Başkan Acar'a desteklerinden dolayı teşekkür eden esnaflar, "Esnafımızın kaldırımdan dolayı baya bir sıkıntısı vardı. Belediyemizin yapacağı çalışma ile daha güzel bir görüntü olacak. Tüm esnaf olarak teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


Acar ve beraberindekiler incelemelerin ardından esnafla birlikte çay içip uzun süre sohbet ettiler.

 

 

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale’de Esnafın İsteği Yerine Getirildi
  • Başkale’de Esnafın İsteği Yerine Getirildi
  • Başkale’de Esnafın İsteği Yerine Getirildi
Kaynak:Başkale Haber Merkezi
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL