Başkale’nin Çehresi Değişiyor

Haberi Paylaş

Tarih: 23 Eylül 2019 07:38

Başkale’nin Çehresi Değişiyor

Başkale İlçesinde Başkale Belediyesi tarafından başlatılan çarşı merkezinde kaldırım yenileme ve dekoratif ışıklandırma çalışmalarının startı verildi. İlçede büyük bir heyecan yaratan proje ile birlikte ilçemizin çehresi değişecek.

Başkale’de çarşı merkezinde yer alan Mahmut Ertuş Caddesi,  Kadir Saruhan Caddesi Şehit Kerim Aydın Caddesi, İskender Ertuş Caddesi ve Cumhuriyet Caddesinin modern bir yapıya kavuşturulması için Başkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan kaldırım yenileme ve dekoratif ışıklandırma çalışmaları başladı.


Çalışmalar kapsamında çarşı merkezinde görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları başlarken kaldırımların yenileme 60 gün sürecek çalışmalarla caddelerde sağlı sollu kaldırım ve dekoratif ışıklandırma, orta refüj, ağaçlandırma ve yeşillendirme işlemleri yapılacak.


Projenin tamamlanmasıyla çarşı merkezinin çok güzel olacağını belirten vatandaşlar “Belediyemizin yapacağı çalışmalar bizi çok memnun etti. Kaldırım ve ışıklandırma kentte ayrı bir hava katacaktır. Ve buradaki esnafında yüzünü güldürecektir. Biz yapılan bu çalışmadan dolayı belediyemize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale’nin Çehresi Değişiyor
  • Başkale’nin Çehresi Değişiyor
  • Başkale’nin Çehresi Değişiyor
Kaynak:Başkale Haber Merkezi
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL