Deniz bank Başkale Şubesi Hizmete Girdi.

Haberi Paylaş

Tarih: 19 Eylül 2019 09:04

Deniz bank Başkale Şubesi Hizmete Girdi.

Deniz bank Başkale Şubesi Hizmete Girdi.

Türkiye’nin 81 ilindeki yaygın şube ağıyla bankacılık hizmeti veren son yıllarda ise tarım bankacılığı konusunda üretici ve çiftçilere büyük destek sağlayan Deniz Bank, Van’ın Başkale ilçesinde şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

 

Açılış törenine Van Vali Yardımcısı Faruk Bülent Baygüven, Başkale Kaymakamı Asım Solak, 6.Hudut Tugay komutanı piyade Albay İlker Ertuğrul Van Milletvekili İrfan Kartal, Deniz Bank Genel Müdürü Hakan Ateş, Van TSO Başkanı Necdet Takva daire ve kurum amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Dernek, Oda ve Borsa Başkanları, muhtar ile vatandaşlar katıldı.

 

Programda açılış konuşması yapan DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş; Başkale'de açılan yeni şubenin tarımdan kobiye, bireyselden kurumsal ve ticariye olmak üzere her türlü bankacılık faaliyetiyle bölge halkına hizmet verdikleri öneme vurgu yaparak, “Gücümüzü bu topraklardan ve insanından alıyoruz. Bu bağlamda da zorlu dönemlerde dahi şube ağını yaygınlaştıran ender bankalardan biriyiz. Sektörün ihtiyaç haritasını göz önünde bulunduran bir hizmet modeliyle tarımı desteklemeye ve tüm Anadolu’da insanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz ”dedi.  Ateş, konuşmasını katılım gösteren herkese teşekkürlerini ileterek sonlandırdı.

 

Vali Yardımcısı Fark Bülent Baygüven ise yaptığı konuşmasında Başkale ilçesinin Van için büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Açılış törenine katılan Başta İlçe Kaymakamı Asım Solak olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Van TSO Başkanı Necdet Takva da DenizBank’ın bankacılık sektöründeki öncü faaliyetlerinden de bahsederek “Başkale bizim göz bebeğimizdir. Kadim tarihiyle ve güzel insanlarıyla hizmetlerin en güzelini hak ediyor. Bu güzel ilçemizde sınır kapısı ve Başkale Meslek Yüksek okulunu da aynı heyecan inşallah böyle coşkuyla açarız” dedi.

 

Konuşmaların ardından, DenizBank Genel Müdür Hakan Ateş protokol ile birlikte kurdele keserek DenizBank Başkale Şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

 

Vatandaşlar ilk günden bankaya yoğun ilgi göstererek, banka personellerinden hizmetleri hakkında bilgi aldılar.

 

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'e günün anısına El yapım Kilim hediye edildi. Öğle yemeğinin ardında heyet Başkale’den ayrıldı.

 

 

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Deniz bank Başkale Şubesi Hizmete Girdi.
  • Deniz bank Başkale Şubesi Hizmete Girdi.
  • Deniz bank Başkale Şubesi Hizmete Girdi.
  • Deniz bank Başkale Şubesi Hizmete Girdi.
Kaynak:Başkale Haber Merkezi
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

EKONOMİ