Başkale Ziraat Odası\'ndan Balıkesir Ziraat Odasını Ziyaret

Haberi Paylaş

Tarih: 03 Eylül 2019 03:15

Başkale Ziraat Odası'ndan Balıkesir Ziraat Odasını Ziyaret

Başkale Ziraat Odası'ndan Balıkesir Ziraat Odasını Ziyaret

 Başkale Ziraat Odası Başkanı Rahmi Aşkan Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber Balıkesir Ziraat Odasını ziyaret etti.

Balıkesir Ziraat Odası Başkanı Sami Bozat ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Başkale Ziraat Odası temsilcileri sıcak karşılamalardan dolayı memnun kaldıklarını dile getirdi.

Van bölgesindeki çiftçilerin daha çok üretim sağlamaları için neler yapabileceklerini dile getiren Başkan Aşkan ziraat odalarının gönül köprüsü kurması gerektiğini belirterek, “ziraat odaları olarak batıdan doğuya odalar birbirleriyle ortak çalışıp, birlikte güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Biz ziraat odaları omuz omuza vererek, her türlü konuda memleketimiz için çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Ziraat bu ülkenin lokomotifidir. Geçmişten beri Türkiye tarım ülkesi olarak anılır. Bu noktada tarımın bilinçli yapılması gerekir, Burada hepimiz bir görev içerisindeyiz, hepimizin ayrı ayrı sorumlulukları var. Bizler de çiftçilerimizin temsilcileri olarak elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz.” Diye konuştu.

Balıkesir Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu memlekette eğer işlenecek bir toprak varsa buraya da ulaşılamıyorsa bunun de vebali vardır bizde. Çiftçimiz buraya ulaşsın, bir fidan dahi dikse bugün olmazsa 15 yıl sonra onun ürününü bizden sonraki nesiller alsın” dedi. Ziyarette çiftçinin sorunları ve çözüm yolları konuşuldu. 

Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

EKONOMİ