Başkale Belediyesi’nde Stratejik Plan 2. Toplantısı Yapıldı

Haberi Paylaş

Tarih: 08 Temmuz 2019 02:30

Başkale Belediyesi’nde Stratejik Plan 2. Toplantısı Yapıldı

Başkale Belediyesi, birim müdürleri ve stratejik planlama ekibine yönelik ‘Belediyelerde Stratejik Planlama ve 2020-2024 Stratejik Plan Hazırlıkları konulu ikinci toplantını gerçekleştirdi.

Başkale’ye ve Başkale halkına yeni dönemde etkin ve verimli hizmet sunabilmek amacıyla başlatılan Stratejik Planı hazırlık çalışmaları devam ediyor.


Başkale Belediye Başkanı Erkan Acar ve Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bora’nın da katılımıyla Belediye Hizmet Binası’nda gerçekleşen toplantıda; Başkale’nin beş yıllık dönemini oluşturacak olan çalışmalar kapsamında; hazırlık süreci, durum analizi, geleceğe bakış, izleme ve değerlendirme süreçlerinden oluşan konu başlıkları, sunum eşliğinde anlatıldı.


5 yıllık stratejik planlama kapsamında merkez ve kırsal mahallelerin tamamında yapılan ankette ön plana çıkan halkın öncelikli hizmet ve yatırım beklentileri değerlendirildi.


Toplantıda ilgili birim müdürleri ve belediye personelinde oluşan stratejik planlama ekibinin proje önerileri, görüşleri ve önerileri alındı.


Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Erkan Acar, stratejik plan konusunda çok kararlı olduklarını belirterek, “Halkımız bizden hizmet bekliyor. Biz bunun farkındayız. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. 5 yıllık stratejik planımızı halkımızın da katkılarıyla yapacağız. Bizden beklenen projeler ve çalışmalar var. Biran önce stratejik planımızı hazırlayıp vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacağız. Tüm arkadaşlarımızdan beklentimiz bu sorumluluk bilincinde hareket etmesidir. Herkese başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

 

 

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale Belediyesi’nde Stratejik Plan 2. Toplantısı Yapıldı
  • Başkale Belediyesi’nde Stratejik Plan 2. Toplantısı Yapıldı
  • Başkale Belediyesi’nde Stratejik Plan 2. Toplantısı Yapıldı
Kaynak:Başkale Haber Gazetesi
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL