Başkale\'de Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

Haberi Paylaş

Tarih: 16 Mayıs 2019 07:44

Başkale'de Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret

Başkale Belediye Eş Başkanları Erkan Acar ve Şengül Polat, 10-16 Mayıs Bedensel Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede hizmet veren Özel Elbak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Rehabilitasyon merkezinde engelli öğrencilerle bir araya gelen Başkale Belediye Eş Başkaları Erkan Acar ve Şengül Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bora, belediye meclis üyeleri, öğrencilerin eğitim gördüğü sınıfları tek tek gezerek öğrencilere verilen eğitim hakkında öğretmenlerden bilgi aldı.


Başkale Belediyesi olarak her zaman engelli ve dezavantajlı vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirten Başkan Acar, “Herkesin birer engelli adayıdır. Bunların hepsi bizim çocuklarımız. Onlar için ne yaparsak az. Bütün vatandaşlardan da aynı duyarlılığı bekliyorum. Çocuklarımızı ziyaret etmemiz bize mutluluk ve gurur verdi. Başkale Belediyesi olarak çocuklar için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız." diye konuştu.


Rehabilitasyon merkezinin kurucu müdiresi Birgül Yağızer de Başkale Belediyesi’nin yapmış olduğu ziyaretin anlamlı bulduğunu ve herkese teşekkür ettiğini kaydetti.


Yapılan konuşmaların ardından Başkan Acar ve beraberindekiler, çocuklara içerisinde oyuncak bulunan hediye paketleri dağıttı. 

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale'de Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret
  • Başkale'de Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret
  • Başkale'de Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret
  • Başkale'de Rehabilitasyon Merkezine Ziyaret
Kaynak:Başkale Haber Merkezi
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL