Başkale Kaymakamı Erdoğan\'dan esnaf ziyareti

Haberi Paylaş

Tarih: 26 Ağustos 2024 10:14

Başkale Kaymakamı Erdoğan'dan esnaf ziyareti

Başkale Kaymakamı Erdoğan'dan esnaf ziyareti

Başkale Cumhuriyet Caddesindeki esnafları Kaymakam Muhammet Serdar Erdoğan'ın gerçekleştirdiği ziyaretle moral buldu.

 

Bir aya yakın göreve başlayan Kaymakam Erdoğan, ilçenin nabzını tutmak ve halkla birebir temas kurmak amacıyla düzenlediği ziyaretler kapsamında, cadde üzerindeki dükkanları tek tek gezdi.

 

Esnaflarla samimi bir şekilde sohbet eden Erdoğan, onların iş durumlarını ve karşılaştıkları zorlukları dinleyerek, çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulundu. Esnafın ilçede yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetini ve taleplerini değerlendiren Kaymakam Erdoğan, bölgedeki ekonomik canlanmaya katkı sağlamak için gereken adımların atılacağını ifade etti.

 

Ziyaret sırasında esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Erdoğan, Başkale'nin gelişimi için esnafın öneri ve şikayetlerini dikkate alacaklarını vurguladı. İlçenin sosyal ve ekonomik yapısına yönelik projeler hakkında da bilgi veren Erdoğan, esnafın yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, Başkale'nin kalkınması için hep birlikte çalışacaklarını söyleyen Erdoğan’a ilçe jandarma komutanı Jandarma Binbaşı Onur Koçak ile İlçe emniyet Müdür yardımcısı Edip Kaya Eşlik etti.

Kaynak:Başkale haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL