Başkale de Musluklar Çamur Akıyor

Haberi Paylaş

Tarih: 15 Ağustos 2024 07:58

Başkale de Musluklar Çamur Akıyor

Başkale de Musluklar Çamur Akıyor

Başkale İlçesinin tamamında 2 gündür İlçe sakinleri çamurlu su içiyor. Musluklardan su yerine çamurun aktığı ilçe sakinleri yetkilileri duyarlılığa çağırdı.

 

Defalarca Vaski Başkale şubesine başvurularından sonuç alamadıklarını söyleyen ilçe sakinleri, sorunun çözümünü istiyorlar.

İlçenin tamamında ilçe sakinleri musluklarını açtığında büyük bir şok yaşadıklarını söyleyerek musluklardan su yerine çamur aktığını belirtiler.

Bu durumun yaklaşık iki gündür sürdüğünü anlatan ilçe sakinleri defalarca Vaski Başkale şubesine bildirmelerine rağmen bir çözümün bulunmadığını belirtti.

 

İlçe sakinleri. Bu içme suyunu kullanmak zorunda kalmamıza rağmen yetkililer sorunumuzla ilgilenmiyor. Musluklarımızdan lağım ve çamur akıyor. Akan su çok pis kokuyor. Elimizi yıkadıktan sonra elimize kolonya dökmek zorunda kalıyoruz” dedi.

 “Yetkililerden sorunumuza acilen çare bulmalarını istiyoruz. Bu durum devam ederse çocuklarımız hasta olacak. Havaların sıcak olmasından dolayı musluklardan akan çamurda çok kötü kokuyor.” Dedi. Çamurlu su yüzünden evlerindeki çamaşır ve bulaşık makinelerinin bozulduğunu belirten kadınlar ise, “Bu sular sağlığımızı bozdu.

Su faturaları gününde kesiliyor acaba halkı bu hizmette mi layık görüyorlar çeşmelerde çamurlu su akıyor. Ne içebiliyoruz ne banyo yapabiliyoruz. Perişan olduk” diye isyan ettiler.

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale de Musluklar Çamur Akıyor
Kaynak:Başkale haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL