Başkale Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan görevine başladı

Haberi Paylaş

Tarih: 06 Ağustos 2024 10:38

Başkale Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan görevine başladı

Başkale Kaymakamı Muhammet Serdar Erdoğan görevine başladı

 

Başkale ilçesine Atanan Kaymakam Muhammet Serdar Erdoğan görevine başladı.

Resmi Gazete ‘de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi’yle Başkale İlçe Kaymakamlığına atanan Muhammet Serdar Erdoğan görevine başladı.

 

2 Temmuz 2024 tarihinde Resmi Gazete ‘de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi’yle Erzurum Çat Kaymakamı iken Başkale Kaymakamlığına atanan Muhammet Serdar Erdoğan, bugün itibariyle göreve başladı.

Sabah saatlerinde ilçenin Hafiziye Mahallesi’nde yer alan Hükümet Konağı’na gelen Kaymakam Erdoğan, makamına oturdu. Görevine başlayan Kaymakam Erdoğan’a, kurum amirleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Muhammed Serdar Erdoğan Kimdir?

1992 yılında Gümüşhane’nin Torul ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Düzce’de tamamladı. 2011 yılında başladığı Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden 2016 yılında mezun oldu. Vekâlet stajından sonra Arapça dil eğitimi için Ürdün’ün başkenti Amman’da bulunan Ürdün Üniversitesinde eğitim aldı. Arapça ve İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Daha Önceki Görevleri

Eskişehir-Günyüzü Kaymakamlığı, Bolu-Göynük Kaymakamlığı, Erzurum-Çat kaymakamlığı

02.07.2024 tarihli Resmi Gazete ‘de yayımlanarak yürürlüğe giren 01.07.2024 tarihli ve 2024/187 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Başkale’ye atanan Muhammet Serdar Erdoğan 05.08.2024 tarihinde görevine başlamıştır.

Kaynak:Başkale haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL