Başkale Milli Eğitim Müdürü Samsa okul ziyaretleri

Haberi Paylaş

Tarih: 05 Ağustos 2024 07:43

Başkale Milli Eğitim Müdürü Samsa okul ziyaretleri

Başkale Milli Eğitim Müdürü Samsa okul ziyaretleri

Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa, okul ziyaretlerine devam ediyor.

 

Başkale ilçe milli eğitim müdürü İsmet Samsa 2024 ile 2025 eğitim ve öğretim yılının başlamadan okulların son hallerini inceleyerek eksiklerin giderilmesi için gerekli incelemelerde bulundu.

 

Ziyaret ettiği okullarda idarecilerden bilgi alan Samsa, idarecilerin 2024 ile 2025 eğitim öğretim yılında ilçede eğitim kalitenin artırılması hususunda özverili davranmaları ne eksik varsa giderilmesi konusunda okullarda gerekli incelemelerde bulunuyor.

 

 

Okulların sorunlarını yerinde görerek tespit eden Müdür İsmet Samsa, “Özellikle Kırsal Mahallelerdeki okullarımızda eğitim öğretimin aksamaması ve öğrencilerin daha kaliteli eğitim almaları için yoğun çaba harcıyoruz. Eğitim öğretim dönemi başında ilçemizdeki tüm okullarımızın bakım ve onarım çalışmalarını yapıyoruz. Yıl içinde de sıkıntı yaşayan okullarımızın sorunlarını çözüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha kaliteli eğitim ortamı sunmak ve eğitim kalitesini artırmaktır" dedi.

 

Eğitimde kaliteyi yakalamak için öğrencilerin barındıkları yerlerin çok önemli olduğunu belirten Samsa, "Olumsuz her durum, öğrencilerin psikolojisini kötü etkileyeceğini belirterek.

 

Bir ülkenin kalkınmasının temel şartlarından birinin nitelikli insan gücü olduğunu söyleyen Samsa, "Bu nedenle geleceğimizin güvencesi olan öğrencilerimizi, ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü özelliklerine uygun olarak yetiştirmek için tüm imkânlarımızı öğrencilerimizin hizmetine sunma çabası içindeyiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Başkale haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL