Başkale\'deki travertenlerin yolu asfaltlandı

Haberi Paylaş

Tarih: 16 Temmuz 2024 07:32

Başkale'deki travertenlerin yolu asfaltlandı

Başkale'deki travertenlerin yolu asfaltlandı

Başkale ilçesindeki travertenlerin bulunduğu bölgeye giden yolda, Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından asfalt çalışması yapıldı.

 

Başkale ilçesindeki Pamukkale'yi andıran doğa harikası Başkale travertenleri, doğa güzelliği ile görenleri şaşırtıyor. Travertenlere giden ulaşımın daha rahat sağlanabilmesi için 9 kilometrelik Dereiçi ve Deringeçit grup yolunda asfalt çalışması yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile Başkale Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmasıyla her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Dereiçi Mahallesi travertenlerine, ulaşımın daha konforlu hale geleceği belirtildi.

 

Dereiçi Mahallesi'nde yaşayanlar, yolun tamamlanmasıyla bölgenin daha rahat ve güvenli bir ulaşıma sahip olacağını söyledi.

Bugüne kadar turistlerin yol sıkıntısı nedeniyle bölgeye gelmekte zorlandıklarını belirten mahalle sakinleri, yol sıkıntısının ortadan kalkmasıyla doğal güzelliklerin ön plana çıkacağını ve Pamukkale gibi hak ettiği ilgiyi göreceğini ifade ettiler.

Sıcak asfalt seriminin ardından yapılacak yol çizgisi ve trafik tabela çalışmasıyla grup yolu modern bir görünüme kavuşacak.

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale'deki travertenlerin yolu asfaltlandı
  • Başkale'deki travertenlerin yolu asfaltlandı
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL