Kaymakam Çelik\' Öğrencilerin Bilim Şenliğini ziyaret etti.

Haberi Paylaş

Tarih: 30 Nisan 2024 12:52

Kaymakam Çelik' Öğrencilerin Bilim Şenliğini ziyaret etti.

Kaymakam Çelik' Öğrencilerin Bilim Şenliğini ziyaret etti.

Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik, ilçede bulunan Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerin hazırladığı Bilim Fuarını katıldı. Kaymakam Çelik, fuarın ardından 4. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı Bilgi Yarışması'nı da izledi.

Başkale ilçesi hafiziye mahallesindeki Cumhuriyet İlk okulu, öğrencilerin bilimsel merakını ve yaratıcılığını teşvik etmek amacıyla düzenlediği Bilim Şenliği Fuarı'na ev sahipliği yaptı. Fuarda uzay temalı projelerden geri dönüşüm konulu projelere kadar geniş bir yelpazede 76 eser sergilendi.

 

Kaymakam Mustafa Çelik, ilçede gerçekleşen bu önemli etkinliği ziyaret ederek öğrencilerin projelerini tek tek inceledi. Öğrencilere teşvik edici sözlerle yaklaşan Kaymakam Çelik, öğrencilerin hazırladığı stantlarda görev alan gençlere hediyeler takdim etti ve projeleri hakkında bilgi aldı.

 

Ayrıca, fuarın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlere de teşekkür eden Kaymakam Çelik, başarılar dileyerek öğrencilerin bilimsel çalışmalarına olan desteklerini vurguladı.

Bilim Şenliği Fuarı'nın ardından Cumhuriyet İlkokulu'nda eğitim gören 4. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Bilgi Yarışması'na da katılan Kaymakam Çelik, gençlerin bilgi ve becerilerini gözlemleme fırsatı bularak Bu tür etkinliklerin öğrencilerin bilimsel ve akademik gelişimine önemli katkılar sağladığını geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek adına benzer etkinliklerin daha da artırılması öğrencilerin bilim ve teknolojiye olan ilgisini artırarak gelecek nesillerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmeye yönelik önemli bir adım oldu dedi, programa ilçe emniyet müdürü Sercan Haskan İlçe Milli eğitim müdürü ismet samsa kurum amirleri öğrenci velileri katıldı.

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Kaymakam Çelik' Öğrencilerin Bilim Şenliğini ziyaret etti.
  • Kaymakam Çelik' Öğrencilerin Bilim Şenliğini ziyaret etti.
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL