Başkale\'nin kurtuluşu ve 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlandı.

Haberi Paylaş

Tarih: 24 Nisan 2024 04:19

Başkale'nin kurtuluşu ve 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlandı.

Başkale'nin kurtuluşu ve 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlandı.

Başkale İlçesinde ilçenin düşman işgalinin 106. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinlikler kutlandı.

 

22 Nisan da çarşı merkezinde bulunan Atatürk Anıtına çelenlerin bırakılmasıyla başlayan tören 23 Nisan da Başkale kaymakamlık spor salonunda devam ederek Başkale nin düşman işgalinin 106. Yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Minik öğrenciler tarafından hazırlanan görsel şölen ve folklor oyunu okunan şiirlerle coşkuyla kutlandı.

İlçe Kaymakamı, 23 Nisan dolayısıyla temsili olarak makamını Ortayol İlkokulu öğrencisi Beritan Yalçın’a devretti. Kaymakamlık koltuğuna oturan ve çalışmalar hakkında bilgi alan Yalçın, öncelikle 23 Nisan çocuk bayramını kutladı ve ardında ilçedeki sorunların çözümü için kurum amirlerine talimat verdi.

Programa İlçe Kaymakamı Mustafa Çelik Garnizon komutanı Tuğgeneral Yüksel Kolcu Cumhuriyet Başsavcısı İlker Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma binbaşı Cengiz Önder ilçe emniyet müdürü Sercan Haskan ilçe milli eğitim müdürü İsmet Samsa ile kamu kurum amirleri ile öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı, Programa dereye giren öğrencilere verilen hediyelerle son buldu.

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale'nin kurtuluşu ve 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlandı.
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL