O Ses Başkale ses yarışmasının finali yapıldı

Haberi Paylaş

Tarih: 02 Mart 2024 00:18

O Ses Başkale ses yarışmasının finali yapıldı

O Ses Başkale ses yarışmasının finali yapıldı

Başkale ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen ‘O Ses Başkale’ ses yarışmasını finali yapıldı.

Başkale Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘O Ses Başkale’ yarışmasını finali yoğun ilginin olması nedeni ile Başkale Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı. Aylar önce eşleşmelerin yapıldığı programda 10 finalist yarıştı. 

Yoğun ilgini olduğu yarışmayı Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Çelik ve çok sayıda vatandaş izledi.

Yarışmada birinciliği Edanur Hacıoğlu alırken, ikinciliği ve üçüncülüğü ise Aslı ve Rüya Yalçın kardeşler aldı. Dereceye giren yarışmacılara ödülleri Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik tarafında verildi.

Yarışmada birinci olan Başkale İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencisi Edanur Hacıoğlu hedefinde müzisyen olmak olduğunu söyledi.


İki Kız Kardeş Dereceye Girdi


Yarışmada ikinci ve üçüncü olan Rüya ve Aslı yalçın kardeşler ise ailece seslerinin güzel olduğunu söylediler.

Aşağı Çaldıran Anadolu Lisesi öğrencisi Aslı Yalçın, “Sahneye çıktığımda çok heyecanlandım. Yarışmada ikinci oldum. Ailede ben ablam kardeşim annem hepimiz söylüyoruz. Bundan sonra da söylemeye devam edecem” dedi.

Yarışmada üçüncü olan Oğulveren Ortaokulu öğrencisi Rüya Yalçın ise kardeşiyle birlikte dereceye girdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • O Ses Başkale ses yarışmasının finali yapıldı
Kaynak:Başkale haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL