Başkale \'de AK Parti\'nin seçim irtibat bürosu açıldı

Haberi Paylaş

Tarih: 29 Şubat 2024 03:35

Başkale 'de AK Parti'nin seçim irtibat bürosu açıldı

Başkale 'de AK Parti'nin seçim irtibat bürosu açıldı

Başkale ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Başkale Çarşı merkezi Kadir Sarıhan Caddesi'ndeki büronun açılışında konuşan AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulahat Arvas, el ele vererek şehirleri kalkındıracaklarını söyledi.

Başkale’mizin eksikliklerini gidereceklerini belirten Arvas, "Büyükşehir belediyesi olarak diğer belediyelerin de hak ve hukukunu koruyacağız. Adaletsizlik yapmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz. Allah'ın izni ile adalet ve merhametten, doğruluk ve sadakatten, ihlastan ayrılmayacağız.5 yıllık milletvekilliği sürecinde evimizi Ankara'ya taşımadık. İlimize ve ilçemize birçok hizmet getirdim. İnşallah aynı şevkle çalışacağız." diye konuştu.


AK Parti Başkale Belediye Başkan adayı Lokman Ertuş ise ilçenin kaderini değiştirecek proje ve çalışmalar yürüteceklerini ifade ederek şunları kaydetti:

"İlçemizi hak ettiği yere getireceğiz. Geleceğimize bakacağız, kadim ilçemize karşı görevimizi yapmaya, Hazır olduklarını dile getiren Ertuş. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ilçemize çok önemli hizmetlerde bulunacaklarını dile getirerek Açılış törenine yoğun katılım gösteren Başkale halkına teşekkür dileklerinde bulunduğu ve yaptığı konuşmada Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı bir evladınız olarak, yeniden bu şehri AK belediyeciliğe kavuşturacağız. Söz verdik, bu şehri yeniden inşa edeceğiz. Allah'ın izniyle bu mutsuzluğu kaldıracağız, sizlerle beraber bunu başaracağız."


Programa AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulvahat Arvas ile Başkale eski belediye başkanı ve Ertuş Aşiret reisi İskender Ertuş İl Başkanı Emre Güray, ilçe Başkanı Muğdat Sarıhan ilçede önce esnafı ziyaret yapıldığı ve ardında partililer ve çok sayıda vatandaşın katımlıyla seçim bürosunun açılışı yapıldı

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale 'de AK Parti'nin seçim irtibat bürosu açıldı
  • Başkale 'de AK Parti'nin seçim irtibat bürosu açıldı
  • Başkale 'de AK Parti'nin seçim irtibat bürosu açıldı
Kaynak:Başkale haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL