Başkale’de okullar arası bilgi yarışması

Haberi Paylaş

Tarih: 12 Aralık 2023 01:31

Başkale’de okullar arası bilgi yarışması

Başkale’de okullar arası bilgi yarışması

Başkale ilçesindeki ortaokulları arası bilgi yarışması düzenlendi. Öğrenciler bilgide yarışarak, başarılarını test etti.

 

Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Başkale Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortaokullar arası bilgi yarışması yapılan final yarışması ile sona erdi. Başkale Belediyesi Konferans Salonu’nda yapılan yarışmada, Cumhuriyet Ortaokulu birinci, Ortayol Ortaokulu ikinci ve Azıklı Ortaokulu da üçüncü oldu. Yarışmanın ardından konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Samsa, toplam 6 okulda 18 öğrencinin yarıştığını belirterek, tüm öğrencileri tebrik etti.

Samsa, “Öğrencilerimiz başarılı bir yarışma çıkardılar. Özellikle kırsal mahallelerimizdeki ortaokullarımızın öğrencilerini tebrik ediyorum. Kırsal mahallelerde eğitim gören ve burada her ne kadar dereceye girmemişlerse bile başarılı bir performans gösterdiler" dedi.

Programa İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Sercan Haskan, İlçe Mili Eğitim Müdürü İsmet Samsa, okul müdürleri, öğrenciler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, dereceye giren öğrencilere hediye verdi. Program çekilen fotoğraflarla son buldu.

 

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale’de okullar arası bilgi yarışması
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL