Milli Antrenör Başkalelilerle bir araya geldi

Haberi Paylaş

Tarih: 01 Aralık 2023 02:34

Milli Antrenör Başkalelilerle bir araya geldi

Milli Antrenör Başkalelilerle bir araya geldi

Başkale ilçesine gelen Milli Antrenör Osman Çakmak, öğrencilerle bir araya gelerek konferans verdi.

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Ampute Milli Takım eski Antrenörü Osman Çakmak’ın katılımı ile  Başkale ilçesinde Belediye Konferans salonunda “İşte O An” adlı konferans düzenlendi.

Çakmak, ilçede düzenlenen "İşte O An" programında, öğrencilerle futbolculuk ve milli takım süreciyle ilgili anılarını paylaştı.


Başarmak için inanmanın önemli olduğunu vurgulayan Çakmak, "Dünya kupasını çok büyük emeklerle kazandık. Sizler de inanç ve azimle çalışmaya devam etmelisiniz. Hiç moralinizi bozmayın. Derslerinizi çalışırsanız, öğretmenlerinizi, anne babalarınızı dinlerseniz, sizlerin de başaramayacağı şey yoktur. Dünya kupasını kazandığımız için gururluyum. Ailem, öğretmenlerim bana hep 'ülkene, vatana, millete hayırlı bir evlat olasın.' derdi. Çok şükür bunu başardık." diye konuştu.


Osman Çakmak ve Başkaleli öğrencilerin yoğun katılımı ile düzenlenen konferansın ardından Başkale İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, konuşmalarından ötürü milli antrenör Osman Çakmak’a katılımlarından ötürü teşekkür ettikten sonra hediye takdim etti.

Van 1. Amtör B Grubunda mücadele eden Başkalespor yönetimi ve futbolcuları da konferansta Milli antrenörle bir araya geldi, Başkalespor teknik direktörü Kinyas Turan, 65 numaralı Başkalespor formasını milli antrenöre hediye etti.

 

Konuşmaların ardından Çakmak, öğrencilerin sorularını yanıtladı ve imzalı top forma hediye ederek fotoğraf çektirdi.

Programa, İlçe jandarma komutanı Jandarma Binbaşı Cengiz Önder İlçe emniyet müdürü Sercan Haskan Eğitim Müdürü İsmet Samsa ve Başkale spor yöneticileri öğrenciler katıldı.

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Milli Antrenör Başkalelilerle bir araya geldi
  • Milli Antrenör Başkalelilerle bir araya geldi
  • Milli Antrenör Başkalelilerle bir araya geldi
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL