Başkale Belediyesi Çok Amaçlı Düğün ve Toplantı Salonu tamamlandı.

Haberi Paylaş

Tarih: 16 Kasım 2023 00:18

Başkale Belediyesi Çok Amaçlı Düğün ve Toplantı Salonu tamamlandı.

Başkale Belediyesi Çok Amaçlı Düğün ve Toplantı Salonu tamamlandı.

Başkale Belediyesi ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürürken, öte yandan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için yatırımlar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda belediye tarafından ilçeye kazandırılan modern düğün ve toplantı salonu açılış için gün sayıyor.

 

Başkale Belediyesi, ilçe genelinde yapmış olduğu yatırımlarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçe genelindeki yatırım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren ilçe belediyesi, ilçeye modern düğün ve toplantı kazandırdı.

Başkale ilçesi sakinleri sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabilecekleri modern bir düğün salonu açılış için gün sayıyor.

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak olan Başkale Düğün ve Toplantı Salonu'nda incelemelerde bulundu.

İlçenin daha da gelişmesi için çabaladıklarını belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Mustafa Çelik, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan modern düğün ve toplantı salonu ile ilçenin önemli bir ihtiyacını daha gidereceklerini söyledi.

Çelik, Başkale Millet Bahçesi ve Mesire Alanı'nda bin 350 metrekare alan üzerinde inşa edilen modern düğün ve toplantı salonunun gerek kapalı alanda gerekse açık alanda ilçenin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceğini vurguladı. İlçelerine sosyal kültürel faaliyetlerde ve düğünlerde kullanabilecekleri modern bir salon kazandırıldığı için memnun olduklarını belirten ilçe halkı ise, Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik'e teşekkür etti.

İlçenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan düğün salonunun önümüzdeki günlerde hizmete açılması bekleniyor. Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, düğün salonundaki çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çelik açılışa hazır olan düğün salonun önemli bir ihtiyacı karşılayacağını vurguladı.

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale Belediyesi Çok Amaçlı Düğün ve Toplantı Salonu tamamlandı.
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL