Kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül

Haberi Paylaş

Tarih: 10 Kasım 2023 03:42

Kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül

Kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül

Başkale ilçesinde Kitap Van Projesi kapsamında düzenlenen kitap okuma yarışmasından dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, Eylül ayı dönem başından itibaren ilçede en çok kitap okuyan öğrencileri kaymakamlık makamında kabul etti. Öğrencilere sık sık nasihatlerde bulunan Kaymakam Çelik, en çok kitap okuyarak dereceye giren öğrencilere hediye vererek daha çok kitap okumalarını istedi.

1.Sınıflarda resim dalında düzenlenen yarışmalarda Albayrak İlkokulundan Adıcan Şimşek, Merkez Anaokulu'ndan Bade Melek Ertürk dereceye giren isimler olurken, İlkokullarda en çok kitap okuma yarışmasında 50 kitapla Cumhuriyet İlkokulu ikinci sınıf öğrencisi Poyraz Haskan oldu. 3. sınıflarda Ayyıldız İlkokulu öğrencisi Bünyamin Kaya 40 kitapla birinci olurken, 4. sınıflarda Sallidere İlkokulu öğrencisi Ahsen Sahra Durmaz 30 kitapla birinci olma başarısı gösterdi.

Ortaokullarda düzenlenen yarışmalarda Ayyıldız Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Seyid Abdullah Şengülen 70 kitapla birinci olurken, YBO Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Serra Kılıç 15 kitap okudu. Bilgeç Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Merve Özdemir 28 kitapla birinci olurken, Ortayol Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Elanur Abi ise 25 kitapla birinci olma başarısı gösterdi. Liseler arasında düzenlenen kitap okuma yarışmasında ise Aşağı Çaldıran Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Egemen Kara 6 kitap, Başkale Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Elanur Tataroğulları 12 kitap, Başkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Eylül Teymur 7 kitap, Aşağı Çaldıran Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Meryem Demirhan 10 kitap okuyarak dereceye giren öğrenciler oldu.

 

Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

EĞİTİM