15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanı Halil Aybar Oldu

Haberi Paylaş

Tarih: 28 Eylül 2023 04:06

15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanı Halil Aybar Oldu

Genel Merkezi Ankara'da bulunan fakat Türkiye'nin dört bir yanında ve yurt dışında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olan 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanlığı'na Halil Aybar atandı.

Van ve Başkale'de birçok önemli görevde bulunan Halil Aybar, 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanlığı'na atandı.

Bütün şehit aileleri, gaziler, gazi yakınları başta olmak üzere doğal afetlerde, yetim, öksüz, engelli, dul, burs ihtiyacı olan öğrencilere ve mağdur durumda olan vatandaşlara, hem maddi hem de manevi olarak bütün yardımları sağlamak ve gelecek yardımlara aracı amacıyla kurulan 15 Temmuz Federasyonu, Türkiye genelinde olduğu gibi Van'da da çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 15 Temmuz Federasyonu Genel Merkez Yönetim Kurulu, geçtiğimiz ay aldığı kararla 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanlığı'na Halil Aybar'ı atadı. Başkan Aybar daha önce Van ve Başkale ilçesinde birçok önemli görev bulunmuştu. 

"TEVDİ EDİLEN GÖREVE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ" 

Atamasıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanı Halil Aybar, "Öncelikle bana bu görevi layık gören Genel Başkanımız Emre Şahin Beye ve federasyonumuzun genel merkez yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Daha önce aldığımız görevleri nasıl başarıyla yerine getirdiysek, bundan sonraki süreçte de 15 Temmuz Federasyonu çatısı altında çalışmalarımızı başarıyla sürdüreceğiz. 15 Temmuz Federasyonumuz, 2018 yılında temelleri atılan ve Genel Merkezi Ankara'da bulunan fakat Türkiye'nin dört bir yanında ve yurt dışında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşudur. Federasyonumuzun misyonu, vatanımızın her karış toprağı için canını düşünmeden ateşe atan bütün Şehitlerimizin aziz hatırasını yaşatmak, şehit ailelerine, gazilerimize, gazilerimizin yakınları başta olmak üzere doğal afetlerde, yetim, öksüz, engelli, dul, burs ihtiyacı olan öğrencilerimize ve mağdur durumda olan vatandaşlarımıza yönelik etkinlik ve faaliyetlerde bulunmak veya planlanan etkinlik ve faaliyetlerin koordinasyonunu sağlamaktır. 15 Temmuz Federasyonu olarak bütün şehit aileleri, gazilerimiz, gazi yakınları başta olmak üzere doğal afetlerde, yetim, öksüz, engelli, dul, burs ihtiyacı olan öğrencilerimize ve mağdur durumda olan vatandaşlarımıza imkanlarımızın bütünüyle, hem maddi hem de manevi olarak bütün yardımları sağlamak ve gelecek yardımlara aracı olmaktır. Biz de Van İl Başkanlığı olarak ilimizde üzerimize düşen görevi yerine getirme gayreti içerisinde olacağız. Tekrar bize bu görevi tevdi eden Genel Başkanımız Emre Şahin Beye ve federasyonumuzun genel merkez yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

HALİL AYBAR KİMDİR? 

1982 Van Başkale doğumlu olan Halil Aybar, evli 4 çocuk basasıdır. İlk ve ortaokulu Başkale'de tamamlayan Aybar, bir yıl AK Parti Mahalle Başkanlığı yaptı. İki Büyük Türk Dünyası Derneği Başkale İlçe Başkanlığını da yapan İş İnsanı Aybar, geçtiğimiz ay 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanı olarak atandı. 

Öte yandan 15 Temmuz Federasyonu Van İl Başkanlığı'nda Engin Abi İl Başkan Yardımcısı, Emre Alan Medyadan Sorumlu Başkan, Ulaş Sarı Halkla İlişkiler Başkanı, Zilan Demiralp Kadın Kolları Başkanı, Şehriban Dayar Kadın Kolları Başkanı Yardımcısı, Ömer Yusuf Bahadır Gençlik Kolları Başkanı, Lokman Abi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, Sezen Umaz ise Van İl Başkanlığı Teşkilattan Sorumlu Avukat olarak görevlerini sürdürüyor.

Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL