Başkale Van Yolunda Kaza 1 Ölü, 11 Yaralı

Haberi Paylaş

Tarih: 13 Eylül 2023 01:21

Başkale Van Yolunda Kaza 1 Ölü, 11 Yaralı

Başkale Van Yolunda Kaza 1 Ölü, 11 Yaralı

Van-Başkale karayolunda, kargo firmasına ait kamyon ile yolcu minibüsünün kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 11 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybeden kişinin cenazesi otopsi için hastane morguna götürülürken, yaralılar Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.


Van-Başkale karayolunun 30'ıncı kilometresindeki Güzeldere mevkiinde meydana geldi. Çetin Karasu yönetimindeki  41 LU 349 plakalı kargo firmasına ait kamyon, Başkale yönüne giderken karşı yönden gelen Sinan Çelik yönetimindeki 65 FD 268 plakalı yolcu minibüsüyle kafa kafaya çarpıştı.


Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı, ihbarla bölgeye AFAD, UMKE, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sıkıştıkları yerden çıkarılarak, yapılan ilk müdahalenin ardından Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alınırken, hayatını kaybeden bir kişinin cenazesi ise otopsi işlemleri için hastane morguna getirildi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan yol yeniden ulaşıma açılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL