Başkale\'de İstiklal Marşı\'nın Kabulünün 98. Yıl Dönümü Programı

Haberi Paylaş

Tarih: 12 Mart 2019 10:53

Başkale'de İstiklal Marşı'nın Kabulünün 98. Yıl Dönümü Programı

Başkale'de 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü Başkale YİBO Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Törende öğrencilerin İstiklal Marşı’mızı yoğun duygularla okumaları büyük alkış aldı.

Başkale'de İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Başkale Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından Başkale YİBO konferans salonunda düzenlenen etkinlik, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

 

Başkale Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Özgür Orhan Alver, burada günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

 

Sinevizyon gösterisinin ardından öğrenciler tarafından oratoryonun sahnelendiği programda, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü kutlamaları kapsamında ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

 

Programa Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, 6. Hudut Tugay Komutanı Albay İlker Ertuğrul, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Hati, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin ve Kamu Kurum amirleri ile öğrenci velileri katıldı.

 

 

 

Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL