Vali Balcı’ Yerel gazete sahiplerinin sorun sıkıntıları dinledi.

Haberi Paylaş

Tarih: 16 Ağustos 2023 06:43

Vali Balcı’ Yerel gazete sahiplerinin sorun sıkıntıları dinledi.

Vali Balcı’ Yerel gazete sahiplerinin sorun sıkıntıları dinledi.

Van’da günlük yayın yapan gazetelerin temsilcileri Van Valisi Dr. Ozan Balcı’yı ziyaret etti. Ziyarette gazetelerin yaşadığı sorun ve sıkıntılar gündeme geldi.

Van’da resmi ilan almaya haiz günlük gazetelerin temsilcileri Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ozan Balcı’yı ziyaret etti.

Ziyarette Vansesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Perihan, Bölge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş, Yeni Doğu ve Van65 Haber Gazetelerinin Temsilcisi Orhan Olgun ve Van Olay Gazetesi Sahibi Ferhat Aköz, Vali Balcı’yı ziyaret ederek, yerel gazetelerin sıkıntılarını aktardı. Van’daki kurumların ihale ilanlarının gazetelerde yayınlanma oranlarında düşüş olduğunu dile getiren gazete temsilcileri, en büyük gelir kaynaklarının bu şekilde kaybolduğunu, ekonomik anlamda sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. Van Valisi Ozan Balcı ise ilgili vali yardımcılarını arayarak, konunun takip edilmesini istedi ve kurumlara genelge göndererek bu sorunun çözümü noktasında çalışacaklarını dile getirdi. Vali Balcı ziyaret sonrası gazetecilere Van konulu kitaplar hediye etti.

Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL