Başkale\'de vatandaşlara Ramazan yardımı

Haberi Paylaş

Tarih: 13 Nisan 2023 04:42

Başkale'de vatandaşlara Ramazan yardımı

Başkale'de vatandaşlara Ramazan yardımı

Başkale Belediyesi ve Başkale Kaymakamlığı Sosyal ve Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara, içerisinde temel gıda malzemelerinin bulunduğu 3 bin Ramazan kolisinin dağıtımına başladı.

 

Belediye ekipleri ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli hazırlanan Daha önce tespit ettiği İhtiyaç sahibi vatandaşlara, içerisinde gıda ve temizlik ürünlerinin bulunduğu 2 bin adet Belediye, Bin adet koli kaymakamlık olmak üzere toplamda 3 bin ramazan kolisinin dağıtımına başladı.

İçerisinde temel gıda ürünlerinin bulunduğu 3 bin adet ramazan kolisi önceden belirledikleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Ramazan için vatandaşlara gıda kolisinin yanı sıra Kaymakamlık Sosyal yardımlaşma Vakfı Başkanlığınca Vatandaşların başvuruları sonucu ihtiyaç sahibi ailelere temel ihtiyaçlarını gidermesi için nakdi yardımlar da yapılıyor.

Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, "İlçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi aileler için ekiplerimizce hazırlanan gıda kolileri kendilerine ulaştırılıyor. Belediye ve SYDV'ye yapılan başvurular neticesinde ihtiyaç sahibi aileler için 3 bin adet koli hazırlanarak dağıtımlarına başlandığı ve Gıda kolilerinin yan sıra Ramazan ayı için vatandaşlarımızın başvuruları neticesinde nakdi yardımlar da yapıyoruz "dedi.

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale'de vatandaşlara Ramazan yardımı
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

YEREL