Başkale’de 625 öğrenciye \'Köy Çocukları Okusun\' projesi umut oldu

Haberi Paylaş

Tarih: 13 Ekim 2022 09:19

Başkale’de 625 öğrenciye 'Köy Çocukları Okusun' projesi umut oldu

Başkale’de 625 öğrenciye 'Köy Çocukları Okusun' projesi umut oldu

Başkale İlçesinde Köy okullarında okuyan çocukların öğrenim ve sosyal hayatlarına katkı sağlamak amacıyla başlatılan 'Köy Çocukları Okusun' sosyal sorumluluk projesi Van Barosu ile birlikte Van’da 625 öğrenciye kırtasiye malzemeleri ve çanta dağıtımı yaptı.

 

'Köy Çocukları Okusun' sosyal sorumluluk projesi Van Barosu ile birlikte yaptıkları proje ile Başkale İlçesinde deprem ve sel afetlerinden etkilenen köy okulları başta olmak üzere Van genelinde 625 öğrenciye yardımcı oldu. Öğrenciler için hazırlanan ve içeresinde kırtasiye malzemeleri bulunan çantalar, deprem ve sel afetlerinden etkilenen Başkale ilçesine bağlı köy okullarına getirildi. Burada belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi.

 

Köy Çocukları Okusun projesinin koordinatörü Sinan Özbilgi, özellikle köylerde okuyan çocuklara ulaşmaya çalıştıklarını söyleyerek "Köy çocukları okusun sosyal sorumluluk projesi olarak Van Barosu çocuk hakları Komisyonu ile ortaklaşa başlattığımız kampanya Başkale’de deprem ve selden zarar gören köylerde ihtiyaç sahibi 625 öğrencimize kırtasiye malzemeleri ve çanta dağıtımı yaptık. Projemize Destek veren Zonguldak da insanlık için elden ele derneğine ve destek veren hayırseverlerimize çok teşekkür ederiz. Van barosu başkanı ve Van barosu çocuk hakları komisyonuna misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. " dedi.

2017 yılında hayata geçen sosyal sorumluluk projesi kapsamında 5 yılda Van genelinde toplamda 8 bin öğrenciye ayakkabı, mont, atkı bere ve kırtasiye malzemeleri desteğinde bulundu.

 

 

Haberin Fotoğraf Galerisi

  • Başkale’de 625 öğrenciye 'Köy Çocukları Okusun' projesi umut oldu
  • Başkale’de 625 öğrenciye 'Köy Çocukları Okusun' projesi umut oldu
Kaynak:Başkale Haber
Yorum Ekle

kod


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

EĞİTİM